Kommer bli mega ballt

Snart smäller det, jag håller på att göra några tavlor... Så sitter och väntar på att det ska torka!


Vad har du för planer för ikväll då?


Tjaoul

Grinar av besvikelse

Varför är allting emot mig? Nu är det liksom en sådan där dag jag bara vill gå ut och gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå och aldrig mer komma tillbaka av ren ilska och besvikelse för att förklara det något nått så när.Jag i frustarationens stora skola...

Nästan så att jag ska börja skriva inläggen på engelska också plus lägga upp massa mer bilder på olika saker och outfits, som jag hade tidigare här i bloggen. Men just nu går jag på tomgång dock med lite bättre uppdatering. Det kommer bli tipp topp tror jag, ska bara diskutera detta med mina vänner så att det kan ställa upp som modeller..!


Tjaou

Gäspar

Är så fruktansvärt trött, vet inte vart jag ska ta vägen. Det beror antagligen på förkylningen, men är trött genom matthet på något konstigt vänster... Får kolla på 2 and a 1/2 men...


Det handlade om kvinnor med bröstimplantat på 2 and 1/2 men och det är ju faktiskt en aktuell fråga just nu. Tycker att bloggare, kändisar och andra förebilder ska vara väldigt vitkigt att inte försköna plastikoperationer och andra ingrepp. Hur ska osäkra tonåringar kunna vara nöjda med sig själva då deras förebilder operarar och botoxar sönder sig. Tycker det är hur hemskt som helst att kändisar av olika slag hetsar fram olika tankar hos unga osäkra människor.

Dessutom är det helt sjukt att uppmana ungdomar till bantning, de som behöver det i den åldern får profissionell hjälp annars ska man hålla sig borta från sådant där. Det finns faktiskt folk i min omgivning som har fått hjärtproblem, förstörda magar eftersom de har hållt på att banta..! Det är faktiskt allvarliga grejer, som bör undvikas; det är bättre att undvika godis, läsk och träna lite mer om man vill se sundare ut. Men banting är jag väldigt anti, särskilt då det involverar unga människor. Tycker verkligen inte det är lätt lösning, men när man ser hur mycket propaganda det går för smala opererade kroppar är det faktiskt inte konstigt att unga blir allt mer osäkra...

Var rädd om dig och du duger som du är!

Snart...

Snart är det dags för att bege mig till jobbet, missar hockeyn faktiskt. Snart ska jag springa ut till vägen så att Carro kan hämta upp mig. Ska bli nice att slippa ta bussen så här på morgonkvisten. Look crazy, talks crazy och feel crazy.

Självklart snöar det igen, sedan ska det ju regna och efter det frysa på igen. Känns lagom kul, då det är hur mycket snö som helst ute och massa slask är inget att hänga i granen direkt. I och för sig vill jag bara ha vår nu, ja VÅR med stora bokstäver!

Har testat på blekning av tänder och det har gett ett bra resultat, tänkte ta mer om detta när jag kommer hem, nu måste jag dra mig till jobbet.

Haha, ser rädd och trött ut, det där med trötthet stämmer faktiskt riktigt bra!

Host. Nys. Host. Nys.

Usch känner mig som ett litet barn. Förkyld och odräglig men har smällt i mig massa onyttigheter, sådär som man får lov att göra när man inte mår bra. Hostar så det känns som lungorna viker ihop sig och fryser som jag vore ute naken på stan i det här vädret vill säga. Det har snöat mer med, jag vill ju ha vår! Älskar våren.


Vill till IKEA och shoppa plus som pricken över i:et ha en stor oinredd lägenhet som ska göras om från grunden. Love it, blir särskilt sugen då min loverboy sitter och grejar med sin Iphone, som det vore det roligaste på jorden att sitta och knappa på den. Jag ska i stället för att störa mig på detta drömma mig bort och inreda plus sitta och små kolla på Spanglish...


Take care

Bad boy bad boy

Sitter hemma nerbäddad i soffan, är supersjuk fortfarande... Suck känner mig inlåst och ensam, hatar att vara sådär sjukt men ändå bli rastlös och inte bara vara sjuk... Har nästan ingen röst kvar utan får kämpa mig till att snacka. Host host.

FÖRE

Jag på morgonen idag

EFTER

 

Sminkad, duschad och något piggare.

 

Ringde precis älsklingen och såg till att han ska försöka ta med sig lite mat hem, BIG YES över det. Är hur glad som helst att jag har någon som Cal, som tar hand om mig när jag är sjuk. Längtar efter att han ska komma hem så man kan få massa goa kramar och pussar. Finns inget underbarare än att krypa ner i någons famn som älskar en oavsett om man är stylad eller inte utan älskar en för den man är!

 

See ya
Febrig...

Har feber, ont i halsen och magen plus en sådan sjuklig förkylning med rinnande näsa; ja ni vet nog vad jag skriver om... Det är med andra orde en sådan där dag man bara vill låsa in sig och känner tyck synd om mig världen: "Jag är liten och förkyld!".

Fick bege mig hem från jobbet idag faktiskt och när jag ska öppna garageporten vurpar jag på gatan. Älsklingen hoppade ut ur bilen och där nere på marken precis vid däcken av bilen ligger jag och sprattlar. Det är i sådana lägen det är hemskt mysigt att krypa in i pojkvännens famn och bara vara! Ja jag erkänner tillhör den där gruppen med irriterande kära par. Är upp över öronen kär, så det är väl därför det blir lite pluttinuttigt i mellan åt.

NU ska jag sätta på någon bra film och burra in mig i täcket. Upp på tapeten är blekning av tänder och nya mål.

Take care

Gästbloggning - Anonym

Kommer ihag hur vi satt och smapratade, vi var ensamma. Plotsligt slanger hon ur sig: "Synd att man inte levde forr i varlden, kanns som att det fanns mer att leva for da". Jag holl med, men sedan nar jag tankte lite narmare pa det sa kandes det alltmer som en tankefalla. Vi vill jamt romantisera det som varit, alltid fa det att se sa mycket mer adelt och rattfardigt ut. Nu sitter jag har mer an ett ar senare, undrar om jag sjalv inte gick i min egen tankefalla. En falla av uppgivenhet, en falla av blindhet. Att inte kunna se vad jag behovde, utan forsokte rationalisera nagot som inte ar rationellt. Kanslor, tro. For vad ar meningen med livet? Det var tanken som flog runt i mitt huvud sa fort jag fick en stund for mig sjalv. Tank pa det. Sjalv kunde jag bara komma pa tva saker. Karlek och att se platsen vi alla lever pa. Sa jag resde runt jorden, sag saker. Upplevde andra kulturer och miljoer. Sag sevardheter och paradisliknande platser. Sag stadernas bakgator och fattigdom. Till en borjan tyckte jag synd om dem. De hade ju sa lite, vissa svalte. Men de hade alla nagot som jag saknade, nagot som gjorde dem alla sa harmoniska. De hade karlek. Inte i form av foralskelse, nej utan i form av omtanksamhet och generositet.

Skrivet av Anonym
2010-02-14

Nej tack till goda råd?

Att få ett oönskat gott råd, är enligt psykoligin ett stort NEJ. Råd över huvudtaget skulle man faktiskt kunna säga. Det viktigaste är att försöka få personen i fråga själv komma fram till det råd du skulle vilja ge. Genom små hintar klara det själv!

Något som jag kan tycka väldigt illa om är just goda råd, som kommer i tid och otid. Menar självklart inte att jag drar nytta av dem, men i stundom kan de komma väldigt olägligt. Känner mig nästan kränkt av att folk tror att man är okunnig och inte kan hantera vissa saker på egen hand. Kanske är jag en sådan där tjej som kan själv; det är mycket möjligt men tror att det är fler med mig som tycker att det här är jobbigt...

Vissa gånger kan jag känna, men låt mig göra fel så jag lär mig själv. Ni behöver inte sopa rent framför mig för att jag ska kunna klara mig. Självklart är jag en av dem där som gärna vill hjälpa andra och kasnke själv kommer med så kallade goda råd i mellanåt; men försöker att inte passera några olämpliga gränser. Det är verkligen svårt att hitta en balans, men om man ställer sig frågan "Om det hade varit ombytta roller, hade jag velat höra det där då?".

Det är inte alltid rätt att utgå från sig själv, men det är det mest korrekta vi kan göra de allra flesta gångerna. Vi kan inte känna exakt det andra känner, det vore magiskt om vi kunde det. Det hade blivit mycket enklare på det viset, men vi kan alltid lära av våra misstag.

Men det absolut viktigaste enligt mig, låt inte folk trycka ner dig med sina goda råd utan försök säga ifrån. Ja visst är det det svårt när den andra parten bara vill väl, men hur ska personen i fråga kunna förändra sig om den aldrig får reda på att den gör fel? Hade inte du själv velat veta om du av misstag gjorde någon annan illa...


VÅGA STÅ PÅ ER OCH RANNSAKA ER SJÄLVA!

Må väl en lördag som denna


Duktigt!

Hej på er,

Tar en pause från städandet! Håller på att rensa datorn + städa lägenheten medans filerna förs över. Dåligt med minne på datorn, trots fyra hårddiskar; så nu har vi fått koppla in den extrena med. Är ensam hemma och har för mycket tid över när man är ledig. Kalle är ju i Örebro.

Tänkte ladda upp lite riktiga bilder så fort jag får riktigt tid och skriva lite oftare här på bloggen; vet ju att mina kära vänner kollar in här ibland. BTW Matte om du är här inne och snokar får du gärna droppa en kommentar så jag vet att allt är väl med dig!

Kram så länge

Sket göra pigg!?

Ska snart bege mig till jobbet, trött som en vet inte vad! Så många "To do"-grejer idag + helgen, exempelvis träna, fixa håret, svara på mail, sortera filer, STÄDA, diska och jobba. Ledig lördag, sen jobb söndag-onsdag.För mycket ensamtid på morgonen?

Kalle har redan åkt till jobbet så är helt ensam, morgonen och kvällen hatar jag att vara ensam på. Alltid mysigt att ha någon att prata med och bli uppiggad en smula på morgonkvisten. Haha, fick en låt på hjärnan nu bara sådär: Jag blir så glad när jag ser dig, jag blir så glad när jag ser dig. Jag blir så glad, så glad när jag ser dig.

 

Må väl,

 

C


2 fast 2 furious

Just nu på sexan visas 2 fast 2 furious, kommer ihåg att jag gillade den första gången jag såg den. Men nu vet i tusan, är lite tudelad faktiskt... Får se hur det artar sig.


Laters

Skvaller...

Vi fördömer dem som är budbärarna, vi älskar att läsa det och frossa i andras nederlag; men så fort vi själva kommer i fokus blir det helt andra propotioner.


De flesta tjejer har nog någon gång läst en skvallerblaska, skvallrat med tjejkompisarna eller nu mera kikat in på en skvallerblogg. Har många gånger frågat mig själv vad det intressanta är, men även ifall jag inte kommer fram till någon slutsats så finner jag mig själv sitt och läsa om andras nederlag och lögner. Kanske är det för att det känns som man följer en dokumentär eller läser en bra bok?

Ju mer jag grubblar ju mer förvirrad blir jag, hur kan detta koncept vinna i längden? Är vi så missnöjda med våra egna liv eller söker vi ett skratt eller försöker vi häpnas över hur dumma saker andra individer gör/säger. Så som det står i bibeln att den som har ett rent samvete, må kasta den första stenen; är det så man ska resonera eller ska man följa sina djuriska instinkter?!

Av någon anledning så älskar vi att hamna där det är tumult, vi styrs av vår nyfikenhet... Nyfikenheten som varje människa bär på, är positivt och negativt. Vid naturkatastrofer är vi fruktansvärt nyfikna och stanna upp för att se vad som sker istället för att instinktivt, som djuren springa från faran. Vi vill bara vänta lite längre och se vad som sker, innan den djuriskafaktorn även tar sin form hos oss. Men utan vår nyfikenhet vart hade vi varit idag då? Det är ju många saker som vi kommit framtill bara för att vi vill testa det, tänja gränserna ytterligare... Kanske även vår nyfikenhet som driver oss att läsa skvaller, det är nog den bästa slutsatsen jag kan dra, eftersom jag kan inte säga att jag är missnöjd med mitt liv för femöre. Kanske hade jag önskat att vissa saker hade skett på andra sätt, men det är ändå på grund av de lärdomarna jag är den jag är idag...

När man är osminkad och fruktansvärt trött, går hjärnan i högvarv!Hur kommer det sig?

Livets djävulskap, att när man faktiskt vill göra någonting så blir det inte av eller fungerar inte. Ville verkligen skriva ett inlägg förut med massa schysst bilder, men då ligger sidan nere! Vad är oddsen, så ofta skriver jag inte nu för tiden. Det är bara livets gång på något sätt att det ska skita sig då man har intresset och orken!

Tror att det är ett mantra på något vänster! Känns verkligen så... Men över till något positivt har varit en riktig lyckad kväll och fint firande att älsklingens 26 årsdag. Kalasbra, helt enkelt! Hans mamma, hennes gubbe, hans mormor, morfar, mina bröder och min/hans kompis David var här! Hur mysigt som helst med lite gitarrspel som pricken över i:et. Detta gillar vi (för mycket användande av facebook? Där gillaknappen är ett hett alternativ?!)

Må väl, hoppas på bilder här igen inomkort!

Knas i kalaskras

Dragit på mig en sinnessjuk förkylning men lika glad är jag för det med gladas är nog... Är i ett disneymood tror jag, men måste börja städa och fixa i orning lägenheten; gå och plocka lite granna. Hade inte varit helt åt skogen att faktiskt bege sig till Blomsterlandet och införskaffa lite nya grejer för att boosta lägenheten. Usch känner mig så tudelad, vill ha större lägenhet, men på samma gång älskar jag den vi har nu.

Ska snart beställa tid i studion för att träna mig lite granna på stuioshoots. Tror det kommer bli kalasbra! Tänkte hit tänkte dit och har en massa goda idéer framgent angående fotograferande. Har lagt det lite på hyllan ett tag men snart smäller det. Har ju faktiskt fått en superskrivare av min Kalle i julklapp. Nice nice; kan man testa lite i varje fall.

Lite allmänttjafs så där fick ni nu, melt down från min sida eftersom jag är för lat för att bjuda på bilder; då jag egentligen borde städa med detsamma.

Tjau så länge

Klockan har passerat 03:00

Så kan inte ta fram min kamera och fotografera den ena inspirationsbilden, så det får räcka med en webcambild. Here u have it!

 

Text:

Välkommen till Tjejpartaj

@ my place, klockan 19:00. Temat för kvällen är färg!

Kram Cornelia

Över kollaget står det din färg

 

Lite inspiration för en inbjudan, det tog c:a 15 minuter, men då är inte tiden för letande av bild inräknat. Har vikt kortet så att man får öppna det två gånger. På framsidan står det Välkommen och på sidan två står det till... insidan ser ni rätt väl på den här bilden.

Det bästa limmet tycker jag är RX lim, som kostar 45 kronor på Åhléns, men tror ni kan få det billigare på typ Clas Ohlson; är dock inte 100 på detta.

 

God morgon på er fresten!


Tips

Ett tips till att göra något personligt, ekonomiskt och miljövänligt.


Du behöver:

Tidningar, reklamblad eller reklamtidningar
Sax
Papper
Lim

Så här gör du:


1. Leta tidningar, reklamblad som du kan klippa i. Detta kan finnas hos mormor, farmor, mamma, svärmor, syrran eller egna tidningar du läst sönder.

2. Klipp ut bilder i olika teman och passande texter

3. Klistra ihop kollage, inbjudningar, grattiskort eller söta hälsningar.

4. På detta sätt återanvänder du tidningarna, gör personliga grejer och kommer billigt undan

Ska snart fixa lite exempel här på bloggen, men har inget klart ännu. Har en pärm med massa klippa och har börjat på två födelsedagskort och har planer på att göra inbjudningar till en tjejfest. Håll er uppdaterade för snart smäller det!

Heroes

Ser på heroes i min ensamhet, har precis varit med min mamma och käkat. Var hur trevligt som helst, men självklart får man sämre nyheter så fort man kommer hem. Tur att jag ska träna ikväll, så det går fortare tills Kalle kommer hem. Tur att jag har lite planer för kvällen annars hade det känns väldigt drygt! Håller tummarna för att allt kommer att gå bra, lite orolig blir man allt.

Börjar kanske bli gammal och nojjig, eftersom jag oroar mig så mycket. Fyller ju ändå snart 20 år. Börjar bli gammal i gemet nu.

Sitter här ensam

 

Har sådan sjuk träningsverk så att det är helt osant, men det känns att man är levande. Det är helt underbart, hoppas verkligen det blir träning ikväll, så man har träningsverk i hela kroppen i stället. Hade verkligen hoppats på att simma idag, men är lite halvkrasslig. Så får ta det lite lugnt.

 

Kram så länge

 


En gång för länge länge sedan...

Var det en liten liten flicka som var väldigt ensam! Sitte här helt ensam och väntar på att älsklingen ska komma hem, men det verkar som det kommer ta ett bra tag till... Har precis käkat och kollar på Sex in the city; gammal go serie det där. Är myspys kläder på mig nu, vilket jag inte hade tidigare idag och det var så avslappnande att smita in i kläderna. Gör gött helt enkelt.

Myspys i soffan

 

Sitter och funderar på om man ska fixa i ordning garderoben idag. Borde göra det men tröttnar efter hälften. Sedan ska man försöka fixa skorna med, Kalle gillar inte att jag har gjort en barriär med skor i hallen och över våra galgar. Haha. Älskar skor, det värsta är att de ska ha klacka så nu måste jag fixa så jag har typ ett enda par utan klack helt plötsligt... Typsikt mig och när jag väl ska köpa skor kommer jag att köpa ett par med klack i varje fall, I-lands problem!

 

Tjaouu

 


Nytränad och mätt

Hej hopp,

Sitter hemma i soffan igen och har precis kommit hem från gymmet. Var riktigt gott att få träna av sig, men nu när halva koppen te är uppdrucken är jag så himla trött. Måste gå till affären med och köpa frukt till imorgon. Ska bli supergott att trycka i sig som frukost för att riktigt komma igång.

Funderar på att eventuellet simma imorgon med, kanske hade varit nice. De är ju faktiskt öppet från klockan halv sju imorgon, inte helt fel.

Nej nu ska jag smita iväg innan affären stänger. Halv panik om jag inte får någon frulle imorgon.


tjaouuu

RSS 2.0