Nu är det på "g"

Den här bloggen kommer mer och mer bli inspirerad till bilder och djupare inlägg; självklart med inslag av läsarinlägg. Ni har väl inte glömt att man kan skicka in ett inlägg till corneliafriman@live.se om man skulle vilja skriva ett gästinlägg! Bara att tuta och köra...

Ska bara få tid att göra ett ryck med bloggen tar lite tid för mig att få tummen ur och få ihop det som jag vill, vilket självklart är det viktigaste.

Gästbloggning 4 - Alexandra
Hejsan!
Tänkte att jag skulle ta och gästblogga lite här inne hos Cornelia.
För er som inte känner igen mig så heter jag Alexandra och jag har känt Cornelia nu i några årJ Hon bad mig att blogga om något som jag brukar göra på min egen blogg , det jag brukar skriva om är mest min vardag och om mitt sjukliga beroende som jag tror att jag delar med ganska många tjejer i min ålder.. Jag tillbringar nämligen alldeles för mycket tid med att sitta och dregla över saker som jag absolut inte har råd med men som med all säkerhet skulle göra mig till den lyckligaste bruden på hela planeten.. Just dessa skönheter kommer från Roberto Cavalli som förövrigt är en av mina favoritdesigners.
Ha det bra (K)


Skrivet av Alexandra
Nyårslöfte

Årets nyårslöfte är...

* Träna mer
* Äta nyttigare
* Vara en glad och omtänksam person


- Vad är era/ert nyårslöfte för i år eller tycker ni det bara är något uttjatat som ändå inte följs?Ytterligare

Ytterligare förändringar här på bloggen är på "g", så det är bara att hålla utskik!

I all hast


C

God Jul

skriver detta i all hast men tänkte önska alla en riktigt god jul! Hoppas den har blivit som ni hade förväntat er. Nu ska jag stressa vidare!


Stora kramar

Gästbloggning 4 - Anonym

Dunklet och dimman lättar. Till slut skymtar en blond kvinnlig figur. När man närmar sig ser man två otroligt fina ögon och ett leende som smittar till alla runtomkring. Vi presenterar oss för varandra och byter några ord. En viss bubbla runt om oss byggs under det korta samtalet. Trots att vi träffas för första gången finns en väldig omtänksamhet och hon ger mig verkligen förtroende.

 

Drygt tre månader senare…

Mycket har hänt sedan första gången vi sågs. Hon har inte förändrats, utan bara utmärkt sig genom att vara väldigt omtänksam och trevlig mot alla personer – både de mest töntiga såsom de mest fräcka personerna. Det är inte på ett falskt sätt för att vinna något på det, utan på ett äkta sätt som berör de flesta i hennes närhet.

Att jag inte är någon som lägger några fingrar emellan när tjejer är med och spelar fotboll är kanske inte så känt, men däremot sant. I en situation har H O N bollen. Jag bestämmer mig efter en viss tvekan att ge mig på jakt efter bollen. I full fart närmar jag mig henne och bollen. Hon märker att jag närmar mig och täcker bollen. Precis när jag är vid henne ger hon mig en lätt tackling, inte alls farlig, men den får mig på fall och jag tappar balansen. Jag faller baklänges och det blir ett förfärligt högt brak när min rygg faller in i kanten på en trappavsats på läktaren. Därefter blir det alldeles tyst. Jag ligger på golvet, har väldigt ont i ryggen och drabbas av panik. Paniken beror på att jag tappat luften väldigt hårt och stressas att jag måste få tillbaka den. Runtomkring samlas folk, de flesta säger inget. Jag ligger och kämpar för att återfå luften. Hon är väldigt orolig och frågar panikslaget ”hur är det med dig?” och ”hur mår du?”. Jag vill svara, men jag kan inte. Allt man vill är att hon ska närma sig och göra mun-mot-mun metoden. Men så plötsligt återfår jag andningen och kan till slut resa mig och sätta mig. Hon kommer fram till mig och är helt skakig. Hennes händer skakar frenetiskt och jag försöker lugna ner henne och säga att det inte är någon fara. Trots det har jag väldigt ont i ryggen och har det i en vecka efteråt.

 

Samma kväll blir jag tillfrågad av hennes väninna om jag är intresserad av henne. Men jag måste vara ärlig mot henne och säga att jag inte är det utan vill bara vara vän. För jag kan inte släppa denna tjej som jag blivit tacklad av. Det är en tjej som har så mycket av det goda så det var inte rättvist att det var just henne som skulle få mig på fall. För det var snarare hon som låg sömnlös efter incidenten än att det var jag.

 

Tänk om man ändå kunde närma sig denna tjej med ”det”. Det får helt enkelt framtiden utvisa. Något som däremot är givet är att jag kommer ge det en chans.


Skrivet av Anonym


Bra eller dålig planering

Nu så här dagen innan julafton eller under hela decembermånad är det mycket anknutet till planering. Ja, planering hit och planering dit. Träffa släkt här och träffa släkt där. Köp det och köpa datt. Det är massvis med planering, bara för ett par få timmar.

Presenthysterin uppnår sitt maximum då du dagen innan eller varför inte samma dag, ska stresshandla de sista paketen. Själv anser jag att ska man uppvakta sina nära och kära kräver det omtanke och något mer än bara ett paket. Tycker det är viktigt att det förmedlar ett budskap och inte bara är hafsigt ihop köpt under de sista dagarna. Kanske är det bara jag men börjar köpa mina julklappar tidigigt just för att det ska vara en tanke bakom och ett till  viktigt faktum att BUDGETEN ska hålla.

Pengarna bara flyger iväg då vi närmar oss jul. Som timmanställd och inte bor hemma är det A och O med att ha en budget. Kanske beror det på att mamma har prentat in pengavärdet i mitt huvud sedan barnsben. Nu menar jag verkligen inte att man ska vara snål och aldrig unna sig någonting, men på samma gång kanske man ska lägga upp det så att det inte blir stress ang pengar.

Köpte mig ju en kamera för studentpengar plus sparade pengar, har som någon sorts deal med mig själv att man inte ska köpa saker på delbetalning utan att man faktiskt ska ha de pengarna som man spenderar. Vissa undantag finns det självklart så som invenstering av hus eller en lathetsfråga/funktionsfråga bil... Då kan det vara okej att ta ett lån och rigga upp en avbetalningsdeal; men helst ska man köpa saker i rena cash. Det underlättar så himla mycket längre fram! 

 Drömmar om bättre tider?


Gäsbloggning 3 - Dong
"På 4 står hon och vänta på mig, karismatiskk tittar mig på mig lite blyg. Jag vet var hon vill och det är att köra hård som som fan. Vi har gjoder så mycket roliga saker tillsammas. Nu står du där hjärtalöss och utan vinterskor.. Älskar dig Scareface"

Skrivet av Dong


Gästbloggning 2 - Erica

Eftersom ja fått äran att gästblogga här på Corny hornys ( ja, hon lever faktiskt upp till det smeknamnet, det vet vi alla! ) blogg så tänkte jag ta tillfället i akt att skriva om upplevelser tillsammans med denna underbara människa! Inte alla dock… för det skulle bli en hel bok!

Dem flesta sakerna som hänt har hänt i skolan, med tanke på det goa gänget vi var och vi har ju gått på samma skola i 6 år, samma klass i 3 så mycket roligt har hänt kan sägas!

Som exempelvis en gympalektion för något år sedan… det var kallt och ruskigt, ni vet som det kan vara i ett omklädningsrum om vintern? I vilket fall som helst så vill man ju inte att dem styva bröstvårtorna ska synas igenom sport bh:n med tanke på att vi hade största delen killar i klassen… killar som var sexgalna och vissa som inte hade förlorat oskulden osv.. ja ni fattar!
Så va hittar vi på då? Jo… värmer dem såklart, va annars?! ;D Stod där och värmde dem med händerna så gott så gott.. vissa tuttar blev ju fortare varma och självklart ska Cornelia komma med sina iskalla händer och klämma på mina så dem blir svinkalla igen! Ja ni hörde rätt!
Så självklart ska måste ju ja fråga om ja kan klämma tillbaka, och de va ju nemas problemas. Ja ni kanske förstår att vi har en ganska störd relation till varandra? Sjukt störd men ack så skön ;)

En annan skön historia som man kan dra om denna underbara människa är att när vi är rastlösa så hittar vi ju alltid på nått cepe. Som den gången när jag var lite småhungrig och Cornelia mumsade på en jättegod macka. Hon stoppar en fin & röd tomatskiva i munnen och den ville ja ju såklart ha… NAFS så snylta ja den rätt ur munnen på henne. Och inte nog med det, SteveO som gick i vår klass står mitt framför oss och han tappade självklart hakan. Det ryckte nog lite i hans baguette där höhö, för alla vet vi ju att det inte bara är Cornelia som e lite horny. SteveO är precis likadan.

Och om inte dessa historier skulle vara nog så kan ja ju berätta om när vi var på Cheers, stod där och prata i lugnan ro när det kommer fram en kille och är värsta på. Inget utav oss var ju intresserad och han vägrade fatta pikarna vi gav honom… Jo vad gör man då om man heter Cornelia & Erica? Leker lesbiska såklart, vad annars?! Vi pussas lite o håller om varandra men killen fattar fortfarande inte men tillslut går han iväg…
Jag & Cornelia sätter oss ner med några kompisar till oss och så kommer dendär killen igen. Senare visade det sig att han var kompis med vår kompis och visste om att vi inte var lebbar… Fail där utav oss men ännu mer fail utav han eftersom han då VERKLIGEN borde fattat att vi inte ville ha med honom att göra!

Wellwell, vi kan dra en sista upplevelse för denna gång. Detta utspelar sig i Alanya när vi delade rum, och jag är inte säker på om ja berättat detta för henne hihi.
Cornelia är en väldigt fri tjej som inte har något emot att gå naken då och då. Visst inga problem för mig att hon gör det liksom… Men en natt när jag skulle upp på toaletten så får en chock. Cornelia pratar lite i sömnen och jag hör ord som ”Kalle.. mhm” och vips så åker lakanet av. Där ligger hon och har sin skönhetssömn, pratar om Kalle och verkade drömma jättemysigt men jag som inte vågar väcka henne ifall hon skulle tycka det vore pinsamt att ja såg henne naken när hon har härliga drömmar om Kalle, lägger mig sakta men säkert i min säng igen och får ligga och hålla inne på mitt piss. Mindre rolig natt faktiskt!

Men det fick jag igen när hon var så snäll som tog hand om mig sista kvällen när jag fått i mig brutalt för mycket alkohol. Spydde i min säng och vakna upp naken sittandes inne med halva kroppen i duschen och halva nere i toalettstolen. Det är vad riktiga vänner gör, ställer upp trots alla galenskaper. Därför jag älskar henne såå<3 =)

Skrivet av Erica Selldén

Första inlägget...

i den här kategorin!

Att se eller inte se...

 

Oftast är vi blinda då vi kollar på oss själva, vi ser inte det andra. Vi är självkritiska och kan verkligen inte se det vackra hos oss själva. När man ser på sig själv i spegeln eller tänker på hur man ser på sig själv, ser man oftast inte det andra tycker är vackert utan bara dömmer minsta fel; Trots att det är felen som gör oss lite charmigare.

Kanske låter det uttjatat men personligheten är viktigare i det stora hela, en personlighet är ju inte det första man upptäcker utan utseendet; men det som är det slutgiltiga faktorn är oftast just PERSONLIGHETEN! Tycker verkligen det är A och O. Därför är jag extra lycklig att jag har fått lov att träffa någon som jag tycker har allt och faller mig perfekt i smaken.

 


Gästbloggning nummer ett - Jonatan

An arab at the airport:
-Name?
-Abdul al Rahzib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean Male or female?
-Male, female, sometimes camel
-Holy cow!
Yes, cow, sheep, animals in general.
-but isn´t that hostile?
-Horse style, doggy style, any style
-Oh dear!
-No, no deer run too fast..

Inlägg av Jonatan Friman


Gästbloggning

Här kommer en ny kategori för er som är här inne en del...

Vad kommer då att ske i den här kategorin?


- Det som kommer att hända här är att olika personer får lov att skriva ett personligt inlägg, med valfritt innehåll. Är ni intresserade av att kanske få en länk till er blogg eller skriva något som ni folk ska läsa alternativ visa upp bilder ni har tagit; skriv en rad till mig!

Det som jag förväntar mig är en massa kommentarer nu, att ni vill skriva ett inlägg eller varför inte två! Anonymt, länkat eller något annat skoj, det är valfritt!

Så kom igen nu, låt skribenten inom dig vakna till liv!


Oj oj - Vad dålig uppdatering

Ursäktar för dålig uppdatering, men snart kommer här ske förändrig på flera plan! Men här kommer lite bilder på söta Malin!
Hörs senare

Något att tänka på - tagen från Natacha Peyre

Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.

Istället placerades de i ett rum i en kall källare.

När de skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade det.

Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet.

Hon svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus.Den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i

deras sängar för att vila sig ordentligt.

När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtande.

Deras enda ko låg döende på ängen.

Den yngre ängeln var verkligen arg och frågade den äldre hur

hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända."Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå.

Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du

tillät att hans enda ko dör".

Den äldre ängeln svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."

När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det

hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet,

eftersom han var så girig.

Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav

honom kon istället".

"Saker är inte alltid sådana som man tror".Någon gång händer det saker som man är olycklig över.

Tro att varje sådan händelse är till din fördel.

Med tiden kommer du att få veta och förstå meningen med det som hänt...

Några människor kommer snabbt in i våra liv och försvinner snabbt ur våra liv .

Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv.

De lämnar vackra spår i våra hjärtan.

Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän!Igår är historia.

Imorgon är en gåta.

Idag är en gåva och det är därför den kallas present.

Lev och njut i varje ögonblick!

Ta den lilla ängeln och var rädd om den.

Han vaktar över dig.

Chicago

Back in action!


Detta har hänt idag;

Varit med Jossan, som tidigare nämnt blev lite julklappar och snack med arbetskamraterna. Sedan fick jag ett rätt oväntat samtal från min svärmor, men det var bara trevliga nyheter. Sist men inte minst blev det Chicago med älsklingen och Robban, riktigt trevligt trots att man inte vann. Var dock med i ena kampen ett tag!

Livet är verkligen ett mysterium ibland; att något ont har något gott med sig och vise versa stämmer verkligen. Känns aldrig som man kan vara inne på ett spår inte ens för en dag... Det händer alltid något som mer eller mindre är i någon av riktningarna, det är verkligen som man lever på en våg som tillslut måste ha jämvikt.

Dessutom säger man ju att en olycka aldrig kommer ensam och det stämmer så till punkt och pricka genom mitt liv. Tycker det är så intressant!Fullt uppp dudes

Hejsan Svejsan,

vaknade nyss och ska fixa i ordning mig för att möta Josse. Ska bli skönt att snacka lite och komma utanför dörrarna. Har ju legat som ett vrak varenda dag, idag med fram tills nu faktiskt. haha.

Men uppdaterar senare med lite roliga bilder osv.

STORkram

Indien 2009

Tänkte lägga ut lite bilder från min vistelse i Goa, Indien. Var ju där med min familj i början av det här året! Bilderna är dock tagna med en vanlig liten digitalkamera av märket Nikon.

Här är första dagen, då vi skulle åka och handla! I sådana charmiga skjul handlade vi allt!

"Vägen" till vårt hotell!

För att vara vacker behöver man sin skönhetssömn

Kan vara skönt att tanka ibland

Supergod mat, som vi i vanliga fall kanske inte frossar i

Annorlunda stränder i morgondiset

Marknad

Solnedgång

Har glömt att nämna det tidigare, men vill ni använda er av mina bilder; vore jag hemskt tacksam om ni länkade plus att ni berättar för mig vilken bild som kommer att användas och till vilket syfte!

Para mi amada Kalle

Tú eres la mejor cosa que Dios ha creado y para mí es un tesoro de valor incalculable. Para cada despertador con usted por mi lado es uno de los mejores disponibles. Mi amor crece cada día y usted es la persona más maravillosa, que cruzó en mi camino.

Ustedes son mis ojos, mi todo y usted estará siempre en mi corazón, independientemente de sus opciones en la vida! Cuando usted me hace enojado o triste, siempre se las arreglan para hacerme sonreír en el final. Usted hace sus trucos para hacerme feliz de nuevo.

Que puedo contar con la suerte de que yo te tengo a mi lado...

Te quiero!

Su Cornelia

Ps

hoppas det hela blev rätt nu...

Ds

Beautiful lie

God natt alla, som är inne här och läser.

Har varit en tipptopp kväll med mina två bruds för kvällen.
Imorgon (idag) blir det fullt upp,

* Jobb
* Handla
* Fixa i ordning sig för kvällen
* Upp till Alexandra
* Hejdå-partaj för Matte

Vackra lögner finns det gott om, men den vackraste lögnen av dem alla är den grymma sanningen..!

Men vad är egentligen "okej" att säga, att man tycker att något/någon ser förjävlig ut om man tycker det eller ska man omformulera sig lite. Man kanske inte behöver säga det första som kommer upp i ens tankar, men hur ska man kunna dra en gräns för vad som är okej och inte? Det är verkligen så lätt att gå över gränsen...

- Vad tycker ni är okej att säga, utan att dra in lögner?

En liten fråga

Hej hopp på er igen,

Nu ska jag snart sätta på mig arbetskläderna och göra mig klar för att åka till jobbet, men innan dess ska jag försöka hinna med att diska också. Får se hur det går...

Har en liten fråga till er läsare, vad gillar ni den nya stilen på min blogg;
lite mer konkret förklaring, att jag har börjat ha lite fler bilder på bloggen, som oftast realaterar till inläggen?

Med själva innehållet på bloggen har jag inte kommit igång riktigt ännu, utan är mer lite uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu, men tänkte börja med lite mer tanksprudlande inlägg snart igen. Några åsikter så här när det kommer på tal.


Riktigt sugen på vår, nu när vintern inte är så vintrig som den borde!


PS

Erica - Tack, vi är lika som bär du och jag!

Malin - Du gör mig alltid så glad med dina kommentarer.

DS

Un plan para el día

"Un plan para el día" - En plan för dagen


Vaknade nyss och är superduper förkyld fortfarande, men hoppas det släpper snart. Min plan för dagen är:

1. Jobba 11-16:30
2. Dra hem och fixa i ordning mig
3. Klippa mig
4. Testa olika håruppsättningar inför min modellkarriär under gesällen
5. Umgås med Linnéa och Erica - Lite fredagsmys så där

Ska försöka att inte glömma kameran, så ska det bli lite roliga bilder från vår kväll.Linnéa Granlund

Ålder: arton
Blogg: Ingen än så länge
Jobb: Frisörska på Bellbox
Civilstatus: Sambo med Damir
Foto: Vet faktiskt inte, men kan tänka mig att det är en Egopic, den är i varje fall lånad från hennes facebook
Erica Selldén

Ålder: nitton
Blogg: http://19augusti.blogspot.com
Jobb: Studerar plus arbetar inom vården
Civilstatus: Snygg, Sexig och Singel
Foto: Från våran framtid fotosession, sketgöra rolig dag det dära! (Har tagit den här bilden själv)

STORA kramar

On my way

... Till jobbet...

Sitter här och är hur förkyld som helst, hur man än ägnar tid framför spegeln en sådan här dag, ser man bara sliten ut! Det är sådana dagar jag helst hade velat stanna hemma och mys med älsklingen plus se någon nice film. I stället ska jag snart stressa bort till bussen och bege mig till biltema, för att köra ett kassapass. Jippi!

Femton år på den här bilden, som är tagen med en gammal LG telefon.

 

Det var tider det, även om man inte hade velat åka tillbaka i tiden. Ska nog passa på att fixa mina naglar ikväll, blir lite inspirerad när jag ser den här bilden. Ja jag är utseendefixerad även om jag helst går runt i ett par slitna mjukisbrallor och en stor tisha, helt lite slitet makeupad. Men ibland är det kul att se lite mer duglig ut, även om man oftast ser ut som en säck potatis.

 

MÅSTE börja träna nu!


Littlestar

Hej hopp,

Ser på Paradise Hotel just nu och tycker det är skitkul att Erika har kommit in i huset. Hoppas faktiskt att hon och Catja ska gå långt, båda verkar vara tjejer med huvudet på skaft plus att de ser bra ut. De är förebilder av någon även om att göra entré i paradise hotel, kanske inte är något att eftersträva. Men om man läser på båda tjejernas bloggar så verkar de vara helt på det klara vad de har gjort och att de står för det.

Inga hårda ord där inte, även om vissa andra deltagare kan sina fula som handen i hansken... Lite roligt..


Nu ska jag försöka se på film med min pojkvän,

Hare gott

Fotosession nästa vecka...

Någon som är intresserad av att haka på?

Eller egentligen är det så att jag söker modell till nästa vecka helt enkelt, någon som är intresserad. Det som krävs är intresse, våga tänja gränserna och en relativt varm klädsel, det är inte omöjligt att det blir utomhusfotografering!

Nu är det läggdags för min del!

Kram på er

Tomten är far till alla barnen

Riktig julstämning, nu sitter jag och kollar på Tomten är far till alla barnen och de är riktig nostalgi!

"Så du tycker att Åke och Sara passar ihop"
"Sen när barnen kommer så drar dem!"
"Men du skilde dig ju med min pappa och min pappa o min pappa..."

Kommer ihåg när man såg den första gången, då förstod man verkligen ingenting efter det man gör nu! Vilken jävla film det är egentligen!Min Älskling

Tänkte att ni skulle få äran att se lite bilder på min sambo Kalle, här har ni lite kort på honom!På kalas hemma hos Kalles syster Caroline, som förhoppningsvis får igång sin blogg snart!
Oftast får man kort som detta på honom, eftersom han avskyr att vara med på kort av någon anledning vet inte riktigt varför...
Lite posing på midsommmar, men man ser hans fina armband! like a lot
Darlingen på Carolins Tex Mex party, där det blev en del alkohol för den här pojken om jag har förstått det rätt

Stylar med sina glajjer som han var så nöjd över.Vinterfeeling!
När han råkade tappa sin porslintand på jobbet, läckert värre

Det här inlägget får han eftersom han är världens underbaraste pojkvän och jag är lycklig som har sådan tur att få chansen att dela min tid med honom. Dessutom har jag världens underbaraste sambo!


Personalfest - Carros kort

Yeah var supertrevligt på personalfesten!

 

Stoffe och jag

 

Årets biltemare Magnus - världens skönaste prick

 

Stoffe och jag försöker vända rätt sida till

Annelie, Mackan, Örjan, Lennart

 

DubbelJohan

 

Ducca, Johan S och Johan A


Lennart och AndreasJohan, Mackan och ÖrjanMagnus och Magda! (magda har fattat det där med rätt sida till)Johan och AndréJohan myser av stoffes fotokunskaper

Pics
Jag förstår verkligen..

Jag förstår verkligen varför en del inkl mig själv vissa gånger hade velat göra plastikoperationer; det är inte kul att ha lite stor byst som en trettonåring!

 

Vet inte vad ni som läsare tycker, men jag tycker däremot att det är sjukt då föräldrar godkänner olika sorters skönhetsingrepp på mindreåriga! Är det för att de inte är stolta över hur deras barn ser ut?! Vad är de då för några föräldrar, tycker de ska vara stolta över sina barn istället för att uppmuntra dem till annat!

Dessutom bloggare som förespråkar skönhetsingrepp, då de har mindreåriga läsare gör mig mörkrädd! Tycker att man ska förespråka inreskönhet och att man ska vara nöjd med sig själv. Börjar man med skönhetsingrepp blir det ofta fler för det är alltid något man tycker mindre bra om hos sig själv! Därför är det viktigt att boosta sitt eget självförtroende och våga vara nöjd med sig själv!


Chockad!

Är riktigt förvånad att Tove åkte ut ur Idol idag faktiskt! Trodde det skulle stå mellan henne och Erik i finalen, trots att Kalle är en störtskön filur... Men Sveriges favoriter är i final, så lycka till, till dem båda!

En riktig skönhet på enbart sexton år!


För att hitta länken till bilden klicka HÄR

Duschtajm

Nu ska jag duscha innan jag laddar upp bilderna jag tidigare utlovat, eventuellt ska jag diska i mellan med men det är på "G", så det kommer mera...


Kram så länge

Jobbis

Hej på er alla,

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, men är snart hemma igen; då hade jag tänkt att bjuda på lite roliga grejer här i bloggen... Har lite ångest för min pojkvän ska åka till Kiel i helgen, vill ha honom hemma hos mig. Ska kontakta vår hyresvärd med för att få lov att eventuellt ta lägenheten, som är ledig en våning upp. Hoppas hoppas...

Har fotograferat lite i veckan med så funderar på en liten bildspecial här i bloggen, så håll er uppdaterade.

Samma vy som tidigare, men på morgonen tidigare i år; då det var lite grönare och lite varmare!

 

Kram så länge


En extra hälsning

Tänke tillägna det här inlägget till tre underbara tjejer, som har gjort min sommar och höst lite extra nice! Av olika anledningar har våra vägar korsat och det är jag verkligen glad över! En extra hälsning till er!

 

Sandra

"Så synd att du bor så långt borta, men här har vi en tjej som kan lyssna och har en stor försåelse för andra. Är så glad att jag lärde känna dig genom Kalle, kanske på ett litet udda sätt... Men det var det värt till 100%"

 

 

Sanna

"Roberts underbara tjej, som alltid har ett leende på läpparna och ger en varma kramar när man behöver dem som mest. Lite ledsen att vi inte kan promenera tillsammans eftersom du har begett dig till Göteborg. Men vad tusan kommer helt klart snart och hälsar på! "

 

 

Anna

"Finns få som har så stor förståelse om vissa händelser i mitt liv, det är alltid lika gott att få prata av sig med henne. Tänk vad lite festande i Kôrpehôla kan göra... "

 

Tack flickor att just ni korsade min väg det här året, har betytt otroligt mycket för mig; STOR KRAM


Borde kanske...

Fixa en ordentlig design på min blogg, men har faktiskt inte orkat med det. Har i stället lagt min tid på att sortera räkningar, diskat, städat och allt annat, som behövs fixas. Fotograferat lite har jag med gjort, men känns som det är rätt trist ute fram tills kvällen kommer, då det är helt underbart med alla ljus.

Uddevalla centrum, taget av mig

 

Man kan ta väldigt speciella bilder på natten och gillar verkligen, det trollska över dem. Vet inte vad ni tycker men det här i varje fall min åsikt.

 

Kram på er !


Vakna med the voice

Har inte kunnat somna ännu så ligger och kollar på vakna med the voice. Funderar på när man ska orka komma igång för dagen; står promenad, fotografering, lite jobb för mamma och lite städning. Ska kanske till biblan med, har inte varit där sedan jag kollade på fotoutställning så ska bli intressant.

Vad är era planer för dagen?

Tänkvärt

"man förgyller det förgångna och fördömer framtiden"

Så vacker utan redigeringÅlderdom kan var något vackert! Man behöver inte förändra sitt yttre för att vara vacker, inte heller behöver man redigera sina bilder. Var stolt över det du har och det som gör dig unik. Försök att låta bli att bli präglad av alla ideal du har omkring dig och var den du är!

Att förlora någon

Att förlora någon är en fras som vi alla tolkar olika, utifrån olika tidpunkter i livet...

För mig är det och kommer alltid att vara att det är någon man har fölorat utifrån dödsfall, någon man aldrig mer i detta liv kommer att  få en möjlighet att träffa eller se.

Men det finns ju så många olika typer av förluster, någon man tidigare pratat med mycket men som flyttar så man tappar all kontakt. En flickvän/pojkvän som man bryter upp med och det kanske inte var ett beslut på lika vilkor; så att man förlorar allt.

Det är olika typer av smärta man upplever vid sådana tillfällen, men det är svårt att sätta upp grader eftersom vi inte har upplevt samma saker under livets gång. Det har alltid varit svårare för vissa personer att förså sig på andras smärta eftersom de inte har några referensramar och inte en lika stor känsla för sympati.

Tror att det är viktigt att man har en viss förståelse för andra människor, men inte så att man försummar sig själv.

Förlust får oss att mogna, trots den ger oss smärta för det ökar vår förståelse mot andra och dessutom får det oss att mogna och blomma ut på andra fronter. Trots att vi för alltid kommer bära med oss vår sorg gör det oss starkare. Så när allt känns svårt, tänk på att det är sådant som gör oss starkare!Who Am I?

För er som inte har kollat in min blogg tidigare undrar säkerligen vem galningen bakom skärmen är så...

Jag är kort och gott; Cornelia Friman

Haha, lite mer info ska ni allt få! Jag är bosatt i Uddevalla, där jag bor tillsammans med min sambo i en etta (än så länge, hoppas på att hitta en större inom kort). Tog studenten från teknikprogrammet i våras och i samma veva fyllde jag nitton år.

Älskar att resa, umgås och ha allmänt kul i livet. För tillfället är jag timanställd på biltema, men lär bli mer pluggande när jag känner att tiden är inne. Från det ena till det andra, kommer det inte finnas en modestämpel på bloggen överhuvudtaget, eftersom jag är modeanalfabet; sena kvällar som den här kommer däremot min hjärna vara full av tankvärda inlägg; eller i varje fall om jag får bestämma.

Här har ni en bild på mig!


God kväll

Välkommen

Tänkte att nu startar jag om på nytt; raderade det gamla och tänkte starta om från grunden. Får se hur det blev, men tyckte en ny start var på sin plats!


Välkomna tillbaka

RSS 2.0