Sömnlös i Uddevalla

Mörkret har sedan länge smygit sig fram, det är knäppt tyst ute om man bortser från en och annan bil som susar förbi fönstret. I soffan intill mig hör man susningar från pojkvännens andetag, datorn surrar och jag kan höra varje hjärtslag. I mitt huvud snurrar tankarna runt runt i ingjutna banor, ungefär som på tågrälsen man hade som liten; en och annan vurpa blir det ju...

När man inte kan sova brukar nostalgin vara som störst, funderingar över vad som är normalt eller inte, vilka ideal som präglar mig varje dag och hur man kan göra morgondagen till en fest. Ticktack ticktack, en minut passerar en halvtimma till två timmar, det lär inte bli mycket sömn denna afton, inte ett spår av trötthet det stadiet är sedan länge passerat.

Sov Gött


Dan Auerbach - Wispered words

Sitter hemma efter en hektisk jobbhelg plus träffa med flickorna plus filmkväll med Erica. Drömmer mig bort och njuter av att det nästan är ljust ute klockan nio; till och med behagligt ute! Grillade hemma hos mamma, så nu kan jag rulla fram...

Ska snacka ihop mig med Linnéa, sedan kommer antagligen två nya kategorier här i bloggen; trevligt eller hur.Take care
PS
Inte hört låten klicka här

DS

Morgonstund har glud i mun

Det måste ju ha varit en gamling som har kommit på det uttrycket, för den här morgonen har inte guld i munn så mycket kan jag säga på direkten. Är tröttare än tröttast efter ena dagen lagt mig halv sju på morgonen och dagen där på lagt mig klockan halvtre - alla gånger jag har vaknat inatt. Haha, men det ska bli fullt ös på jobbet om en timma.


I och för sig måste jag erkänna att jag är världens lyckligaste när jag får vakna upp breved den här killen varje morgon. Bjuder på en gammal bild på Kallingen. Ska nog köra en tatueringsinlägg inomkort.


Ole dole doff

God natt på er,

Är på helt avigt humör idag; både glad, bitter och stressad. Men har världens bästa sambo som får mig på bätte humör. Ser på serie och funderar på ytliga problem. Funderar på en liten update av designen här på bloggen när jag känner mig lite manad och har tid; men tror de idéer som jag har hittills kommer bli tipptopp!

Sedan är det en liten sidoblogg som är på "G" att startas upp, ni kan läsa om detta lite senare i veckan.

Nu är det sovdags,

C

Pictures - Ego numbero uno

En kväll jag inte kunde sova 2009

 

My eye

Erica fixade mitt hår 2007

Skolfoto 2000 (tror jag)

Hemma hos Nenne 2004

2007


Vild kväll

Hej hopp och dopp på er,

Igår var det tjejfest som var hur trevlig som helst eller ja inte hela kvällen för min del kanske. Men var upp klockan åtta imorse för att bege mig till jobbet, segt när man inte har fått i sig något käk på nästan två dygn. Nu har jag dock ätit upp mig igen hemma hos mamma som hade påsklunch, supermysigt.

Fick ett påskägg av mormor&morfar med, man kan aldrig bli för till och med mamma fick ett påskägg. De är för söta, synd att jag bara kan typ käka tuggummina som var med. Ikväll kanske vi kikar förbi grannen, är dock inte i den mest bästa form för detta men hej kan man alltid säga.

Nu ska jag försöka kolla upp lite bilder

GLAD PÅSK

Take care

RSS 2.0