Receptet på framgång

Det första vi måste utreda är vilken sorts framgång vi vill nå i livet; i mina ögon finns det olika sorters framgång och det handlar inte enbart om pengar. Du kan vara framgångsrik inom ett speciellt område (kirurg), familjemässigt/kärleksmässigt och du kan ha ett framgångsrikt företag/blogg/märke.

Om en idé slår dig, så tänk inte att den är omöjlig eller helt knäppt utan försök ta dig an det! En regel som man alltid ska ha i åttanke är att allt som tar 15 minuter eller mindre skall inte skjutas upp utan göras med en gång. Så fort du skjuter upp saker kommer det tillslut bildas ett berg av saker som skall göras. Gör det med en gång så är det i varje fall en mindre sak på bordet.

Dela med dig av dina idéer, vad är det värsta som kan hända? Jo att de blir genomförda! Det är väl alltid något, det kanske kan kännas surt, men ju fler som jobbar för att göra din dröm/vision till verklighet. Dela med dig din idé till folk du litar lite mer på, är kanske ett alternativ men håll den aldrig helt för dig själv för tillslut kommer resultatet bli sämre!

Var öppen för nya idéer och tankesätt. Ju mer du har i ditt bagage ju lättare blir det att utföra saker. Ta tillvara på dina kontakter det är nödvändigt om du ska få någon sorts evememang möjligt att utföra. Var inte heller rädd för att ta i och kämpa. Du kommer stöta på massvis med motgångar, men du ska lära av dem och göra det bättre nästa gång. GE ALDRIG UPP!

Tänkte jag skulle ta ett evenemangs ABC lite senare här på bloggen, så fördjupar mig inte så mycket i detta.

Sedan är det alltid lättare om du av en slump kommer över någonting eller sedan tidigare har en massa kontakter inom familjen eller vänskapskretsen, men oftast har man inte det - särskilt inte i våran ålder... Men det är bara att kämpa på och traggla sig fram, om det inte blir en succé första gången har du antagligen lärt dig en massa under vägen tills nästa gång.


Take care allihopa

Inlägget tillägnat MK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0