Att förlora någon

Att förlora någon är en fras som vi alla tolkar olika, utifrån olika tidpunkter i livet...

För mig är det och kommer alltid att vara att det är någon man har fölorat utifrån dödsfall, någon man aldrig mer i detta liv kommer att  få en möjlighet att träffa eller se.

Men det finns ju så många olika typer av förluster, någon man tidigare pratat med mycket men som flyttar så man tappar all kontakt. En flickvän/pojkvän som man bryter upp med och det kanske inte var ett beslut på lika vilkor; så att man förlorar allt.

Det är olika typer av smärta man upplever vid sådana tillfällen, men det är svårt att sätta upp grader eftersom vi inte har upplevt samma saker under livets gång. Det har alltid varit svårare för vissa personer att förså sig på andras smärta eftersom de inte har några referensramar och inte en lika stor känsla för sympati.

Tror att det är viktigt att man har en viss förståelse för andra människor, men inte så att man försummar sig själv.

Förlust får oss att mogna, trots den ger oss smärta för det ökar vår förståelse mot andra och dessutom får det oss att mogna och blomma ut på andra fronter. Trots att vi för alltid kommer bära med oss vår sorg gör det oss starkare. Så när allt känns svårt, tänk på att det är sådant som gör oss starkare!



Kommentarer
Postat av: Dong..

*Ler

2009-12-11 @ 09:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0